top of page

Hyödyllinen ja ajankohtainen Spend visibility -opas

LUKUVINKKI: Spend Visibility -opas


Bernardin ja Michaelin vuonna 2011 kirjoittama Spend Visibility -opas on nyt ajankohtaisempi kuin koskaan, koska tiedolla ja sen perusteella saavutetuilla säästöillä ja tehokkuudella on aika-arvo, joka kasvaa, mitä nopeammin saavutetaan tuloksia. Tänään saadut tulokset ovat arvokkaampia kuin ensi kuussa, ensi vuosineljänneksellä tai ensi vuonna saavutetut.


Vaikka opas on kirjoitettu vuonna 2011, sen esittämät ajatukset ja toimintamallit osuvat oivallisesti tähän päivään, jolloin nopeus ja arvo ovat toiminnan keskiössä.Opas keskittyy moderniin spend-analyysiin, missä analysointi aloitetaan välittömästi, kun tietoa on saatavilla ja toimenpiteet välittömästi päätöksien jälkeen. Moderni spend-analyysi yhdistää käytettävissä olevaa mahdollisesti eri muotoista tietoa nopeasti ja mahdollistaa nopeita tuloksia analyysin jälkeen.


Tapasin toisen oppaan kirjoittajista Bernard Guntherin ensimmäisen kerran jo vuonna 2009, kun hän toimiessaan Lexington Analytics’issä toimitti minulle asiakkaana spend-analyysijärjestelmän ensimmäisen version kahdessa päivässä ja fasilitoi tuotantoversion avulla ’opportunity workshopit’ kahden kuukauden kuluttua. Hän toimii nykyään Spendatassa, joka on rakentanut analyysivoimaltaan, joustavuudeltaan ja nopeudeltaan uniikin spend-analyysivälineen.


Olemme Bernardin kanssa säännöllisesti yhteydessä spend-analyysiin ja hankinnan kehittämiseen liittyen.


Jos haluat saada tämän erittäin hyödyllisen ilmaisen oppaan käyttöösi, lähetä viesti IG:n kautta, palveluportaalin www.leadersbeaonedu.com kautta tai suoraan sähköpostiini lauri.vihonen@leadersbeacon.fi.


Spend visibility: An implementation Guide

Dr Michel Lamoureux, Bernard Gunther, 134 sivua

21 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
Transparent.png
bottom of page