Yacht harbor on sunset time, New Nishino

HYVÄ PALVELU, 
PARAS KOKEMUS

 
Colored.png

LEADER’S BEACON GROUP

Olemme palvelujohtamiseen ja -muotoiluun keskittyvä hankinnan, tietohallinnon ja projektijohtamisen konsultointi- ja valmennusyhtiö, joka auttaa sinua menestymään toiminnan muutostilanteissa.  Teemme sen tuoreella, osallistavalla ja energisoivalla tavalla, joka sitouttaa tavoitteisiin ja toimintaan - käytämme palvelumuotoilun menetelmiä palveluiden, toiminnan ja osaamisen kehittämiseen.

 

Palveluitamme voi myös hankkia Hansel Oy:n Johdon konsultoinnin Tietohallinnon kehittämisen osa-alueen kautta. Olemme myös KL-Kuntahankinnat -puitesopimustoimittajan nimetty alihankkija. Tarjoamme palveluitamme kumppanimme Solita Oy:n kautta (www.hansel.fi, www.kuntahankinnat.fi, www.solita.fi). Hankintakoulutuksiamme voi hankkia Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n kautta (www.logy.fi). Toimimme myös yhteistyössä Innodea Oy:n kanssa (www.innodea.fi).

 

Olemme Luotettava Kumppani (www.tilaajavastuu.fi). Luotettava Kumppani -palvelun avulla saat tilaajavastuutietomme maksuttomasti.

Kuva1.png

LAURI VIHONEN

 

Kouluttaja, fasilitaattori, projektipäällikkö, konsultti ja vuokrajohtaja, joka auttaa sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita kehittämään toimintaansa. Hän on sertifioitu Digital Business Transformation Management -osaaja sekä lähi-, etä-, monimuoto- ja verkkovalmennuksien tuottaja ja kouluttaja. 

 

Lauri yhdistää toimeksiannoissaan hankinnan, IT-palveluhallinnan ja projektijohtamisen alueita tuoreiksi kokonaisuuksiksi

  • Osto-osaaminen, hankintakategorioiden ja toimittajien johtaminen, ostoanalytiikka, palvelumuotoilu ja digitalisointi, suorituskyvyn parantaminen ja mittaaminen

  • Palveluhallinta ja -prosessit, IT-toimittajien johtaminen ja ITSM-projektit

  • Projektijohtaminen ja projektien suorituskyvyn parantaminen

Laurin osaaminen perustuu vahvaan liiketoimintakokemukseen hankinnan, tietohallinnon, myynnin ja muutosprojektien johtamisesta sekä johtoryhmätyöstä ja konsultoinnista Suomessa ja kansainvälisesti.

TIETOSUOJASELOSTE

Din is a popular choice on business and tech sites. It's also a good font for creating page titles with impact.

 
 
Magnetic compass  and location marking w

OTA YHTEYTTÄ

+358504381912

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos yhteydenotosta!

Transparent.png