top of page
Yacht harbor on sunset time, New Nishino

HYVÄ PALVELU, 
PARAS KOKEMUS

Tietoa meistä: Image
Colored.png

LEADER’S BEACON GROUP

Olemme palvelujohtamiseen ja -muotoiluun keskittyvä hankinnan, tietohallinnon ja projektijohtamisen konsultointi- ja valmennusyhtiö, joka auttaa sinua menestymään toiminnan muutostilanteissa.  Teemme sen tuoreella, osallistavalla ja energisoivalla tavalla, joka sitouttaa tavoitteisiin ja toimintaan - käytämme palvelumuotoilun menetelmiä palveluiden, toiminnan ja osaamisen kehittämiseen.

 

Palveluitamme voi myös hankkia Hansel Oy:n Johdon konsultoinnin Tietohallinnon kehittämisen osa-alueen kautta. Olemme myös KL-Kuntahankinnat -puitesopimustoimittajan nimetty alihankkija. Tarjoamme palveluitamme kumppanimme Solita Oy:n kautta (www.hansel.fi, www.kuntahankinnat.fi, www.solita.fi). Hankintakoulutuksiamme voi hankkia Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n kautta (www.logy.fi). Toimimme myös yhteistyössä Innodea Oy:n kanssa (www.innodea.fi).

 

Olemme Luotettava Kumppani (www.tilaajavastuu.fi). Luotettava Kumppani -palvelun avulla saat tilaajavastuutietomme maksuttomasti.

Kuva1.png

LAURI VIHONEN

Tietoa meistä: About

Kouluttaja, fasilitaattori, projektipäällikkö, konsultti ja vuokrajohtaja, joka auttaa sekä yksityisen että julkisen sektorin organisaatioita kehittämään toimintaansa. Hän on sertifioitu Digital Business Transformation Management -osaaja sekä lähi-, etä-, monimuoto- ja verkkovalmennuksien tuottaja ja kouluttaja. 

 

Lauri yhdistää toimeksiannoissaan hankinnan, IT-palveluhallinnan ja projektijohtamisen alueita tuoreiksi kokonaisuuksiksi

  • Osto-osaaminen, hankintakategorioiden ja toimittajien johtaminen, ostoanalytiikka, palvelumuotoilu ja digitalisointi, suorituskyvyn parantaminen ja mittaaminen

  • Palveluhallinta ja -prosessit, IT-toimittajien johtaminen ja ITSM-projektit

  • Projektijohtaminen ja projektien suorituskyvyn parantaminen

Laurin osaaminen perustuu vahvaan liiketoimintakokemukseen hankinnan, tietohallinnon, myynnin ja muutosprojektien johtamisesta sekä johtoryhmätyöstä ja konsultoinnista Suomessa ja kansainvälisesti.

TIETOSUOJASELOSTE

Din is a popular choice on business and tech sites. It's also a good font for creating page titles with impact.

Tietoa meistä: About
Tietoa meistä: Contact
Magnetic compass  and location marking w

OTA YHTEYTTÄ

+358504381912

  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Kiitos yhteydenotosta!

Transparent.png
bottom of page