top of page

Parhaat lukuhetkeni

Luen paljon, jotta voin täydentää, laajentaa ja syventää käytännön projekteissa kertynyttä osaamista. Lukeminen on välttämätöntä osaamisen kokonaisvaltaiselle kehittämiselle. Haluan jakaa kanssanne lukukokemukseni parhaat hetket.

Hankinnan ja projektoiminnan kehittämiseen liittyviä kirjoja on vuosien mittaan kertynyt aikamoinen pino. Joistakin hankin perinteisen ja aika monesta vain sähköisen version. Parhaista hankin sekä paperi- että sähköisen version. Näin hyvä teos on käytössäni aina ja kaikkialla, kun sitä tarvitsen.

Valitsen tämän listan kirjavinkeiksi mielestäni valikoimani aidot helmet, joita voin lämpimästi suositella jokaiselle hankinnan, projektitoiminnan ja yleisemminkin toiminnan kehittämisen kanssa työskenteleville!


Kirjalistan ensimmäinen teos on The Procurement Models Handbook, joka kuvaa 54 hankinnan ja liiketoiminnan kehittämisen työkalua. Kirja on yksi suosikeistani ja käytän sitä säännöllisesti virkistämään mieltäni: miten eri tilanteissa saadaan aikaan parhaiten yhteinen näkemys?


Julkaisen listaa Instagramissa. Löydät sen hakusanalla LEADERSBEACONEDU. Siirry Oppaat-välilehdelle. Käy aika-ajoin kurkkaamassa uusia kirjavinkkejä, julkaisen niitä säännöllisesti. Toivotan teille kaikille innostavia ja kehittäviä lukuhetkiä!


Instagram-tili löytyy tästä linkistä: https://www.instagram.com/leadersbeaconedu/ (linkki jätetty tarkoituksella näkyviin).


(linkki jätetty tarkoituksella näkyviin).

6 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
Transparent.png
bottom of page