top of page

Osaatko kertoa tarinasi alle minuutissa?

”Kuka olet, mitkä ovat vahvuutesi”, kysymme Hankinnan digitalisaatio-koulutuksen asiantuntijoilta, kun he esittelevät itsensä. Kolme hankintajohtajaa kuvaavat itseään ja vahvuuksiaan spontaanisti, elävästi, napakasti ja mielenkiintoisesti. Päätin itsekin kokeilla, miten se sujuu. Tässä sinullekin muutama vinkki.


Keskity avainasioihin

Kun haluat kertoa itsestäsi ammatillisesti 30-60 sekunnissa, keskity tiivistämään tärkeimmät ja vaikuttavimmat yksityiskohdat urastasi ja osaamisestasi. Tämä tunnetaan usein "hissipuheena".

Tässä on muutamia avainasioita, jotka voit sisällyttää esittelyysi:

  • Nimi ja ammatti: Aloita esittelemällä itsesi lyhyesti.

  • Nykyinen tehtävä ja työnantaja: Kerro nykyisestä asemastasi ja siitä, missä työskentelet.

  • Erikoisosaamisesi: Mainitse yksi tai kaksi erikoisosaamisaluetta, jotka erottavat sinut muista.

  • Saavutukset: Mainitse lyhyesti yksi tai kaksi merkittävintä saavutustasi tai projektiasi.

  • Tavoitteet: Kerro lyhyesti tavoitteistasi tai siitä, mitä haluat saavuttaa jatkossa.

  • Miksi olet erityinen: Mainitse lyhyesti, mikä tekee sinusta erityisen työssäsi.

 

Alle minuutin esittelyn runko

Muista pitää puheesi tiiviinä ja keskittyä olennaiseen. Harjoittelu auttaa sinua pysymään aikarajoissa ja tekee esityksestäsi sujuvamman.


"Hei, olen [Nimesi], ja työskentelen [nykyinen ammattinimike] [yrityksessä]. Olen erikoistunut [erikoisosaamisesi], ja viime aikoina olen johtanut [mainitse lyhyesti merkittävä projekti tai saavutus], joka [kuvaile projektin vaikutusta tai tulosta]. Etsin mahdollisuuksia, joissa voin hyödyntää [osaamisaluettasi] edelleen ja auttaa organisaatioita saavuttamaan tavoitteensa. Olen erityisen intohimoinen [alaasi liittyvä asia], ja haluan tuottaa tällä arvoa asiakkailleni."

 

Kokeilin sitä itsekin - tässä tulos

"Hei, olen Lauri, ja työskentelen konsulttina, kouluttajana ja projektipäällikkönä. Olen erikoistunut hankinnan suorituskyvyn kehittämiseen, ja viime aikoina olen johtanut useita hankinnan johtamisen ja kehittämisen projekteja, jotka ovat parantaneet yritysten kannattavuutta, toiminnan tehokkuutta ja pääoman käyttöä yksityisellä ja julkisella sektorilla. Erityinen lahjani on ihmisten sitouttaminen muutokseen ja heidän johdattamisensa muutoksen lävitse. Uskon, että substanssi- ja ihmisnäkökulmien pitää olla jokaisessa muutoksessa tasapainossa ja haluan näin tuottaa enemmän arvoa asiakkailleni."


Seuraavaksi teen tästä videon....

 

80 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
Transparent.png
bottom of page