top of page

Miksi toimittajien johtamista kannattaa opiskella?

Päivitetty: 9. syysk. 2020

Opit toimittajien johtamisen koulutuksessa kolmenlaisia toimittajakentän johtamisen liittyviä taitoja. Opit hankinnan asiaosaamista: toimittajien johtamisen perustan ja toimintamallit - kovaa substanssia. Opit myös pehmeitä taitoja, joita tarvitset, kun viet substanssia käytäntöön. Opit myös hybriditaitoja, jotka liittyvät asiakkaan kuuntelemiseen ja kyvykkyyteesi kehittää ja muotoilla palveluita. Saat myös muutosprojektin onnistumista tukevia taitoja.


Miksi toimittajien johtaminen on tärkeää?

Toimittajien johtamisen valmennukseen kannattaa osallistua, koska jopa 2/3 yrityksen liikevaihdosta on ostoja, tulee toimittajilta. Toimittajakentän ammattimaisen hoitamisen vaikutus yrityksen kannattavuuteen, tulokseen ja arvonlisään on merkittävä.

Kenelle koulutus on tarkoitettu?

Toimittajien johtamisen koulutuksesta hyötyvät kaikki, jotka toimivat ulkoisten resurssien, toimittajien, kanssa. Se on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat ymmärtää toimittajien johtamisen kokonaisuutta paremmin. Koulutus on tarkoitettu oston asiantuntijoille ja muille aiheesta kiinnostuneille yrityksen ryhmille.

Miten koulutus toteutetaan?

Voit suorittaa toimittajien johtamisen koulutuksen verkkokoulutuksena. Sovit alussa kouluttajan kanssa tavoitteet, minkä jälkeen käyt kurssin lävitse yksilöllisesti ja omatahtisesti. Voit suorittaa koulutuksen myös monimuotokoulutuksena, missä kouluttaja on tukenasi koulutuksen aikana yhteensä noin kolme tuntia. Itse koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena. Tuen ajankohdat ja muoto sovitaan alkutapaamisessa. Lähikoulutus toteutetaan yleensä 5-15 osallistujan ryhmille 1-4 jaksossa. Koulutuksien asiasisällöt ovat hyvin samanlaisia.

Koulutus on yksilöllistetty, vuorovaikutteinen verkko-, monimuoto- tai etäkoulutus, jota tukee oppimisalusta. Yksilöllisyys tarkoittaa, että teoriaosuuksien oppeja sovelletaan suoraan käytäntöön moduulien välillä. Se tehdään tarinallistamisen keinoin. Vuorovaikutteisuus puolestaan tarkoittaa sitä, että kouluttaja auttaa ja tukee oppimista koulutuksen tyypin mukaisella tavalla. Oppimisalusta on taas perusta, joka varmistaa, että koulutus etenee läpinäkyvästi ja sujuvasti.

Koulutuslupaus

Kouluttajana lupaa sinulle, että opit valmennuksessa substanssin ja saat taitoja, jotka auttavat sinua toimittajahallinnan käyttöönotossa.


Kouluttaja: Lauri Vihonen, +358504381912, lauri.vihonen@leadersbeacon.fi

39 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Post: Blog2_Post
Transparent.png
bottom of page